DaaS: ideale oplossing voor IT

Het regelen van de IT binnen een bedrijf kost heel wat tijd. Je moet heel wat zaken regelen om de IT op orde te kunnen krijgen. Dit is ook een stuk makkelijker te regelen. Met DaaS IT kun je aan de slag met een eenvoudig systeem: je krijgt alles wat je nodig hebt om tal van zaken goed op orde te krijgen. Meer weten over DaaS? Hier lees je alle belangrijke informatie over deze service en kun je ontdekken of je hier zelf mee aan de slag wilt gaan!

Wat is DaaS?

DaaS is de afkorting voor Devices as a Service: het is een service waarmee je als bedrijf enorm ontzorgt wordt. Het is de totaaloplossing voor alle apparaten die gebruikt worden. Inventarisatie, advies, levering, implementatie, administratie en communicatie: het is allemaal in handen van eenzelfde systeem. DaaS is een goede manier om een digitale werkplek te creëren.

DaaS heeft verschillende voordelen waar je optimaal van gaat profiteren:

  1. Je werkt altijd met de beste apparatuur
  2. DaaS ontzorgt je op het gebied van apparaatbeheer
  3. Er is altijd sprake van voorspelbare kosten, zonder investeringen
  4. DaaS is schaalbaar en flexibel: het past ook binnen een veranderd personeelsbestand

Kies voor gemak met DaaS voor IT

Met DaaS is het mogelijk om alle services rondom apparaatbeheer uit handen te geven. Je ontlast IT-managers: zij kunnen zich nu beter richten op andere belangrijke zaken die spelen binnen jouw bedrijf. Verder zijn medewerkers verzekerd van high-end apparatuur en hebben financieel managers een stuk minder rekenwerk omdat ze op de hoogte zijn van voorspelbare kosten per maand.

Het is heel goed mogelijk om de IT processen binnen jouw bedrijf makkelijker te maken met Devices as a Service. Je kunt heel eenvoudig contact opnemen voor meer informatie of een TCO scan: zo weet je hoeveel je daadwerkelijk kunt gaan besparen met een DaaS systeem. Ontdek zelf je voordelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.