Een cursus tot nagelstyliste volgen

Een cursus tot nagelstyliste volgen

Nagelstylistes zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden met betrekking tot het verzorgen en mooi maken van de nagels. Het is een zeer creatief werkveld met vele mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan. De werkzaamheden lopen enorm uiteen van het veilen en lakken, tot het verlengen en versterken van zwakke nagels.

Wanneer je ervan droomt om ooit je eigen nagelstudio te openen, zal je wel eerst een cursus nagelstyliste moeten volgen. Je mag zo een studio namelijk alleen openen wanneer je in bezit bent van een erkend diploma.

Opleiding nagelstyliste

Een opleiding tot nagelstyliste bestaat vaak uit verschillende modules die je volgt. Als nagelstyliste ben je er niet alleen om te voldoen aan de wensen van de klant. Vaak vragen klanten om jouw inbreng of een zelf bedacht ontwerp en hier moet je goed op voorbereid zijn. Je kan het zien als het leveren van een bijdrage aan de identiteit van mensen. Verzorgde nagels kunnen de uitstraling van een persoon compleet veranderen.

Nadat je de modules voor de allround nagelstyliste opleiding hebt afgerond en hebt behaald, ontvang je een erkend diploma. Deze geldt volgens de CRKBO-normen, oftewel het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Zij hebben de normen opgesteld.

Extra modules

Ook ervaren nagelstylistes kunnen deelnemen aan een opleiding. Zij krijgen dan de optie om andere en nieuwe technieken aan te leren of om de kennis die zij op dat moment bezitten op te schonen. Bij La Queens, een full service beauty bedrijf, kun je deelnemen aan deze modules en een erkend diploma voor nagelstyliste behalen.

De opleiding en modules worden gegeven door ervaren docenten in het werkgebied. Voor iedereen is er een passende module te vinden, of je nou net begint of gewoon wat meer nieuwe kennis wil opdoen.

La Queens heeft pittige opleidingen van hoog niveau die ervoor zorgen dat jij een goede nagelstyliste wordt en genoeg kennis bezit om je eigen salon te openen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.