Maak werk van jouw nieuwe kantoorbaan

Wil jij graag aan de slag met een nieuwe uitdaging binnen een kantooromgeving? Bij een full service uitzendorganisatie met vestigingen in Zwaag, vlak bij Hoorn en Heerhugowaard in de buurt van Alkmaar, ben je aan het juiste adres. Daar is de juiste kantoorbaan altijd binnen bereik. In het aanbod aan vacatures vind je onder meer interessante vacatures van administratief medewerker op verschillende niveaus en in allerlei branches. Dat is ook precies wat een baan op administratief gebied zo dynamisch maakt. Daar komt bij dat je als administratief medewerker veel verschillende werkzaamheden uitvoert. Er is dus geen dag hetzelfde! 

Gevarieerd aanbod aan vacatures 

Binnen de branche van de Office zijn de vacatures ontzettend veelzijdig. In de basis ben je verantwoordelijk voor het verrichten van ondersteunende werkzaamheden in een secretariële, commercieel-administratieve of financieel-administratieve omgeving en voor het uitvoeren van allerlei kantoorwerk. Globaal zijn de vacatures van administratief medewerker onder te verdelen in drie uiteenlopende deelfuncties, namelijk die van receptionist / telefonist, secretarieel medewerker en bedrijfsadministratief medewerker. Wil jij werken in een functie waar de nadruk ligt op zaken zoals archivering, de verwerking van de formulierenstroom en debiteurenbeheer binnen de omgeving van een bedrijf? Dan is de vacature voor bedrijfsadministratief medewerker / administrateur voor jou geknipt. 

Vacature van commercieel administratief medewerker

Je kunt je bij een veelzijdig uitzendbureau in Noord-Holland ook oriënteren op vacatures voor commercieel administratief medewerker. Je ondersteunt in deze administratieve baan de salesafdeling van het bedrijf door administratieve handelingen uit te voeren. Als commercieel administratief medewerker behandel je binnenkomende verzoeken en vragen van klanten. Dat doe je zowel telefonisch als per e-mail. Daarnaast zorg je voor alle organisatorische en administratieve werkzaamheden. Spreekt deze veelzijdige functie je aan? Dan is de kans groot dat er een geschikte vacature voor administrateur op commercieel gebied op jou ligt te wachten. 

Fulltime of parttime dienstverband

Bij een veelzijdig uitzendbureau in Heerhugowaard of Hoorn vind je zowel banen voor een parttime als een fulltime dienstverband. Heb jij jouw droombaan op het gebied van administratie op het oog? Solliciteer dan vandaag nog. Staat de vacature waar jij naar op zoek bent op dit moment niet in het aanbod? Je bent van harte welkom op de vestigingen van het uitzendbureau in Noord-Holland waar de bevlogen intercedenten uitgebreid de tijd nemen om kennis met je te maken. Op die manier vinden zij gegarandeerd een prachtige functie binnen een kantooromgeving die naadloos aansluit op jouw competenties en talenten.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.