Zo dek je de tafel mooi

De zomer is voorbij, wat betekent dat de dagen weer korter en kouder worden. Een van de dingen die mensen in het weekend graag doen, is lang koken en dineren. Een goede voorbereiding is een must. Nadat u uw maaltijden heeft bereid, is het belangrijk om de tafel mooi te decoreren voor gasten. In dit artikel leer je hoe je de tafel dekt volgens de officiële regels en leer je veel interessante dingen.

Inventariseren

Begin met te bepalen wat je nodig hebt: een mooi tafelkleed, een tafelschuifregelaar of servetten. U kunt dit ook combineren. Wil je spelen met gouden bestek of gekleurde glazen, dan kies je het beste voor een neutrale basiskleur. Het servet moet in het midden van de plaat zitten. Zodat de gast het met eten kan gebruiken. Leg het servet niet onder het bestek, het is echt onhandig.

Borden

Als je al het eten op tafel zet, kunnen de borden al gedekt worden. Dus je legt het servet op je bord. Als je wilt, kun je er een attractie aan hangen. Vaak is het een kleine snack zoals snoep met carpaccio of een kleine soep.

Bestek

Bestek kan de tafel breken of breken. Als het bestek in de juiste volgorde en waterpas staat, ziet de tafel er meteen prachtig uit. Bestek hoeft tegenwoordig niet altijd zilver te zijn. Ook heb je mooie gouden of zwarte opties. Er zijn enkele basisregels voor de specificatie. Zo plaats je je messen altijd met de snijrand naar het bord, messen en lepels rechts van het bord en de vork naar links. En je werkt natuurlijk van groot naar klein.

Glazen

Na het bestek kun je glazen op tafel zetten. Zet een glas water en een glas wijn op tafel. Plaats een wijnglas boven het mes en een glas water er schuin onder.

Decoratie

Nu je de basis op tafel hebt gelegd, kun je hem nog meer decoreren. Zet mooie pluimen of gedroogde bloemen op tafel. Of vul kleine vazen ​​met verse bloemen. U kunt de tafelsetting ook aanpassen aan het seizoen. Strooi herfstdecoraties of wat glitter tussen de borden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.