Deze zomer heb jij een perfect body

Het jaar is nog maar net begonnen, maar wat kijken wij alweer uit naar de zomer. We hebben de feestdagen gehad en wij zijn eigenlijk al wel een beetje klaar met de kou. Laat die zomer maar weer komen. Gelukkig hebben we nog wel genoeg tijd om ervoor te zorgen dat we een perfect body krijgen. We gaan het in dit artikel hebben over sporten met je vriendinnen en afslankthee van XLS medical.

Samen sporten is veel leuker

Bij een gezonde levensstijl en het krijgen van een perfect body, kan sporten natuurlijk niet ontbreken. Een valkuil wanneer we gaan sporten is, dat we het soms te makkelijk afzeggen. Heb je er soms gewoonweg niet genoeg tijd voor, omdat je ook je vriendinnen wilt zien. De oplossing is, ga samen sporten. Nodig je vriendinnen uit om lekker buiten te gaan sporten. Je kan zelf verschillende bootcamps bedenken die je samen kan doen. Als je het lastig vindt om zelf workouts te bedenken dan staan er op het internet genoeg voorbeelden. Soms moet je het jezelf ook niet te lastig maken. Iedereen kent wel verschillende sport oefeningen die je buiten kunt doen. Schrijf deze oefeningen op een papier en doe een tabata. Bij een tabata doe je een aantal seconden een bepaalde oefening, bijvoorbeeld 45 seconden squaten. Na de oefening neem je 15 seconden rust en dan ga je direct door met de volgende oefening, bijvoorbeeld planken. Als je 5 oefeningen bedenkt heb je een hele leuke workout. Heb je vijf oefeningen gedaan neem je een minuut rust. Doe dit in totaal 5 keer en je hebt een geweldige workout gedaan in 30 minuten. Wanneer je samen met je vriendinnen sport kan je elkaar ook leuk motiveren. Na het sporten en misschien ook wel tijdens het sporten heb je lekker de tijd om bij te praten. Zo lopen jij en je vriendinnen er deze zomer top bij!

Afvallen met afslankthee

Naast sporten en gezonde voeding is afslankthee een geweldig hulpmiddel. Doordat afslankthee verschillende kruiden bevat, kan je sneller afvallen. Kruiden stimuleren namelijk het lichaam. Naast dat het je helpt met afvallen is afslankthee er ook nog eens in heerlijke smaken te verkrijgen. Maak gebruik van onze tips dan heb jij deze zomer een perfect body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.