5 Tips voor een leuk kerstcadeau voor moeder

Voor de aanstaande kerstdagen hebben we weer 5 nieuwe cadeautips op een rij gezet. De volgende cadeaus zijn heel bijzonder om moeder cadeau te geven.

Kerstcadeau voor moeders die van dieren houden

Houdt je moeder van dieren? Verras haar dan met een mooie decoratie als een dierenbeeldje. Een bijzondere cadeautip zijn de Cow Parade koeienbeeldjes. Deze collectie handbeschilderde koeienbeeldjes zijn erg leuk om cadeau te geven en kunnen als kleine collectie bijeen gespaard worden. Er zijn verschillende modellen die in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn.

Kerstcadeau voor Culinaire moeders

Houdt je moeder van koken? Behoedt haar voor vuile kleding door het spetteren van de gerechten tijdens het koken. Bestel een leuk keukenschort voor haar. Een bijzonder schort is een schort met tekst opdruk “Geluk is genieten van wat er is”.

Kerstcadeau voor moeder als zij graag op de bank zit

Wil je een bruikbaar kerstcadeau moeder kopen en is je vader een echte bankzitter? Een superleuk idee is het schootkussen Mum. Dit schootkussen is handig in het gebruik als zij wil eten met het bord op schoot. Maar ook voor werken met de laptop, het maken van een kruiswoordpuzzel of het schillen van een appel is het schootkussen zeer geschikt.

Kerstcadeau voor lezende moeders

Als moeder van lezen houdt is een leuke boekensteun of een boekensteun set erg leuk als kerstcadeau. Bestel zo’n mooi exemplaar bij Kadogalerie. Zij hebben veel verschillende thema boekensteunen in hun online shop.

Kerstcadeau voor de brildragende moeder

Dit geldt waarschijnlijk voor de meeste moeders, ze hebben een bril. Of het nu voor het lezen of voor het autorijden is, een bril is een veel voorkomend hulpmiddel. Om de bril onbeschadigd te houden kan hij in een briletui of op een brillenhouder geplaatst worden. Zo raakt hij niet kwijt en komen er bij normaal gebruik geen krassen op het glas. Een leuk cadeau idee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.