Andere look in je huis door enkel wat aanpassingen aan je deur

Je hebt er elke dag weer mee te maken, de deuren in je huis. Je loopt er meerdere malen per dag doorheen zonder er echt bij stil te staan. Hoe kun je nou een andere look creëren door alleen wat te veranderen aan je deuren. Hieronder staan een aantal tips!

Sloten en deurklinken

Een andere look op de deur kan al gedaan zijn met het vervangen van een deurklink. Hetzelfde als je de handvaten van kastjes gemakkelijk kan vervangen. Er zijn natuurlijk super veel verschillende deurklinken in verschillende stijlen, kleuren, formaten, etc. Er zijn ook vele aanbieders in deze branche. Er zijn bijvoorbeeld veel deurklinken van De Oude Deurklink. Zij hebben een ruim assortiment en bieden de gewenste hulp. Denk aan hoe een mooi zwart deurbeslag een totale twist kan geven aan je huis. Dan heb je zowel de deurbel als de klink in een mooie zwarte zelf uitgekozen stijl.

Stijlvol en praktisch

Totaal iets anders dan het vervangen van je deurklinken, maar wel een praktische tip; krijtverf. Een deur naar de voorraadkast in de keuken, een simpele witte deur. Daar kun je natuurlijk een stijlvolle en praktische deur van maken met krijtverf. Verf een deel, of de hele deur, zwart met krijtverf en koop wat kleine krijtjes om te decoreren. Is een product uit de voorraadkast op of wil je gewoon een leuke boodschap achterlaten, dan kan dat op het krijtbord dat op je deur zit. Zo is je simpele witte deur dus een stuk stijlvoller en ook nog eens praktisch. Wie wil dat nou niet?

Deurstickers

Je kunt elke deur in je huis een andere look geven door deurstickers toe te voegen. De deur naar de hal kan worden omgetoverd tot een houten deur door middel van deurstickers. Je deur hoeft natuurlijk niet helemaal worden veranderd als je dat niet wil. Er zijn bijvoorbeeld ook stickers met teksten naar wens, bijvoorbeeld; Slaapkamer, badkamer, toilet, etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.