5 tips voor vrouwen en hun modebewustzijn

Je modebewustzijn is constant in ontwikkeling. Om je te helpen meer pit te brengen in jouw gevoel voor het dragen van kleding die écht bij je past, geven we je dit artikel een aantal handige tips die ervoor zorgen dat je elke dag zowel modieus als jezelf het huis uitstapt!

Maak ruimte in de kledingkast 

Een tip die je kan helpen bij het creëren van een doorslaggevende look, is het wegdoen van kleding die dwaalt in je kledingkast en jou niet meer vertegenwoordigt. Op deze manier zorg je ervoor dat wat onnodig is, kan worden weggegeven en een nieuw leven tegemoet gaat! 

Train de shopping skills 

Een modebewuste shopper weet precies wat ze wilt en voorkomt dat de kast wordt gevuld met kledingstukken die nooit worden gedragen. Zorg er daarom voor dat je kleding kiest die jou een comfortabel gevoel geeft en jouw persoonlijke uitstraling weet uit te dragen. Wanneer je jouw kledingkast weet te vullen met kleding die jouw individu vertegenwoordigen, dan wordt het stijlen van je outfit een makkie! 

Wil jij graag meer invloed hebben op het modelleren van je kleding, zoek dan eens op dames t-shirts bedrukken om je eigen ontwerpen samen te stellen in tal van formaten en kledingsoorten.

Investeer in wat je nodig hebt 

Een belangrijke tip is om te investeren in de kledingstukken die je voor een langdurige periode voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwarte jurk die comfortabel en mooi blijft, een fris wit overhemd, een zelfverzekerde blazer, een neutraal vest en een nette wollen jas. Dit zijn de kledingstukken die je waarschijnlijk jarenlang zult dragen en waar je best wel iets meer aan kunt besteden. 

Speel met kleur

Wees niet bang om wat kleur toe te voegen in je persoonlijke kledingstijl. Mocht je nerveus zijn om jezelf wat kleurrijker te kleden, begin dan slechts met één kleurend kledingstuk en houd de rest van je look neutraal. Neem eens een kijkje naar het kleurenwiel voor inspiratie en om kleuren te selecteren die het best bij je passen. 

Presenteer je beste eigenschappen 

Wellicht heb je sterke en gespierde armen, een geweldig decolleté of een prachtig zandloperfiguur, kleding die ideaal bij je past, zorgt ervoor dat jouw beste eigenschappen de hoofdrol krijgen! Wanneer je kleding draagt die bij je vorm past, dan vestig je de aandacht op wat jouw zelfverzekerd maakt en waar je trots op bent om met de buitenwereld te delen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.