Kleed je newborn baby met de zachte kleertjes van Mijs X Merlijn

Mag jij binnenkort een dochter of een zoon verwelkomen? Van harte gefeliciteerd! De eerste periode met je pasgeboren kleintje is ontzettend bijzonder. Wanneer je je kindje voor het eerst in je armen kunt houden, word je overspoeld door een en al geluk. Veel kersverse ouders genieten ook van alle praktische dingen die bij het ouderschap komen kijken, zoals het inrichten van de babykamer, het kiezen van een mooie kinderwagen en het kopen van stijlvolle babykleertjes zoals een boxpakje, romper, broek, vest en shirt voor een baby. Kan jouw eigen kleine ook ieder moment worden geboren of ligt er al een wolk van een baby in de wieg? Als je op zoek bent naar mooie, zachte en warme kleertjes, inspireren we je bij Vrouwentotaal graag met de tijdloze en unieke babykleding van Mijs X Merlijn. 

Welke babykleding heb je nodig voor je pasgeboren kleine? 

• Newborn boxpakjes;
• Rompertjes;
• Broekjes;
• Een jasje; 
• Truitjes; 
• Sokjes;
• Een mutsje. 

Waar moet het geboortepakje aan voldoen? 

Als jouw zoon of dochter wordt geboren, kun je hem of haar aankleden met het eerste pakje. In het bijzonder als je van mode houdt, is dat een mooi moment. Daarom wil je natuurlijk dat het eerste pakje er ontzettend mooi uitziet. Er zijn bij het kopen van het geboortepakje wel een aantal belangrijke dingen om rekening mee te houden. Het is bijvoorbeeld verstandig om ervoor te zorgen dat het eerste pakje je kindje voldoende warmte geeft, want een pasgeboren baby is na de geboorte nog niet in staat om zijn lichaamstemperatuur goed te reguleren. Verder is het belangrijk dat de stof van newborn boxpakjes goed kan ademen en zacht aanvoelt. Naast een pakje uit één stuk kun je het geboortepakje ook samenstellen door een broekje, een romper en een shirtje te combineren met sokjes en een mutsje. 

Hoe kun je babykleding mixen en matchen? 

Een ander onmisbaar kledingstuk in de garderobe van je zoon of dochter is een vestje. Ook dit item zorgt ervoor dat hij of zij het lekker warm heeft. Ook kun je hiermee allerlei leuke kledingcombinaties maken. Bij een meisje staat een vestje heel lief over een jurkje. In de collectie van Mijs X Merlijn vind je stijlvolle babyjurkjes in maat 50 tot en met 92 in prachtige kleuren zoals donkergroen, lichtroze en Bordeauxrood. Bij jongetjes en meisjes kun je een schattig babyvest matchen met een blousje of een shirtje. Bovendien is een babyvestje ideaal in de zomer en in de winter. Een vestje is in het voorjaar en in de zomer een fijn jasje en ‘s winters geeft een vest extra warmte binnenshuis. Kortom, je baby zal veel plezier hebben van een multifunctioneel babyvest. 

Je shopt al deze items eenvoudig en snel in de webshop van Mijs X Merlijn. Ga je een dagje winkelen in de sfeervolle stad Utrecht? In de conceptstore Swan Market aan Steenweg 29 is de hele collectie ook te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.