Verander je oogkleur met keurlenzen

Wil je nu echt iets anders aan je uiterlijk veranderen? Dan is het eens leuk om de kleur van je ogen te veranderen. De meeste vrouwen denken vaak het eerst aan een andere kleur make-up als ze van plan zijn om hun uiterlijk eens te veranderen. Maar als er echt iets spreekt in je gezicht dan zijn het wel je ogen. Dus wil jij je eigen eens een totaal andere look geven bestel dan eens een paar kleurlenzen, want hoe leuk is het om je oogkleur eens te veranderen naar een blauwe, groene, grijze of bruine kleur.

Kleurlenzen zijn er in principe voor iedereen, mits je ogen natuurlijk lenzen kunnen verdragen. Er zijn namelijk kleurlenzen zonder sterkte, maar ook kleurlenzen met sterkte verkrijgbaar en deze zijn te bestellen in de meest mooie kleuren. Het mooiste zijn eigenlijk de kleurlenzen met een drie kleuren print, want dit zijn de meest natuurlijk ogende kleurlenzen en lijken dan ook echt op een iris.

Het advies mocht je kleurlenzen willen bestellen is dan ook om voor gekleurde maandlenzen te kiezen. Er worden namelijk ook kleurlenzen verkocht die je zogenaamd een jaar kan dragen, echter deze kleurlenzen zijn zeer onhygiënisch in het gebruik. Gebruik je lenzen langer dan een maand dan zullen deze gaan dicht zitten met vuil en vetten en ze zullen dan niet genoeg zuurstof meer doorlaten naar het oog met alle gevolgen van dien. Gekleurde maandlenzen vervang je om de dertig dagen voor een nieuw paar en dit is namelijk een stuk gezonder voor de ogen

Lenzenvloeistof

Bestel je kleurlenzen? Vergeet dan niet om ook lenzenvloeistof met de kleurlenzen mee te bestellen. Met lenzenvloeistof kun je je lenzen namelijk bevochtigen, desinfecteren en je kunt ze er in bewaren. Bestel je een fles lenzenvloeistof dan zit hier ook automatisch een lenshouder bij. Kleurlenzen zijn eigenlijk altijd zachte lenzen, dus let ook op wanneer je lenzenvloeistof gaat bestellen dat deze vloeistof voor zachte lenzen geschikt is en niet voor harde lenzen geschikt is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.