Je bent eindelijk écht ‘in love’ met de partner van je dromen en dat wil je bekrachtigen. Je denkt 24/7 aan je nieuwe vlam en na een paar losse scharrels en een ex waar je hoofdpijn van had is dit ‘m dan echt. Is dat realistisch? Dat is discutabel! Enerzijds kan het zijn dat je gevangen bent door de liefde en dat je je jullie relatie door de spreekwoordelijke ‘roze bril’ ziet. Dat zou kunnen komen doordat je nieuwe liefde de vervelende eigenschappen die je ex-partner had, niet heeft. Als je je dan ook nog fysiek aangetrokken voelt kan het dus wel eens zijn dat je ‘de ware’ tegen het lijf bent gelopen. Echter hoeft dit niet zo te zijn. Als je nieuwe liefde namelijk de vervelende eigenschappen niet bezit die je ex-partner had, zou hij in het negatieve geval ook andere karaktertrekken kunnen hebben die je niet prettig vindt. Dat komt meestal naar voren als de hevige verliefdheid wat afzakt. Houd je van tattoos en overweeg je dus om de naam van je nieuwe partner te tatoeëren, denk dan goed na of de liefde tussen jouw partner en jou onvoorwaardelijk is!

Waar laat je een naam tattoo zetten?

Als je goed hebt nagedacht en hebt besloten om jullie liefde een mooie plek op je lichaam te geven rest je de volgende vraag: waar laat je ‘m zetten? Een tattoo werd vroeger gezien als ‘asociaal’ (overigens heeft asociaal zijn niet direct met een lichaamsversiering te maken), maar daar berust tegenwoordig nog nauwelijks een taboe op. Mocht je een representatieve baan hebben, dan is het advies om toch goed na te denken over de plek van de tattoo. Je kunt er dan beter voor kiezen om een tattoo te laten zetten op je onderarm, buik, rug, been of schouder. Mocht je hier geen rekening mee te hoeven houden, dan behoren plekken als de nek, gezicht of arm natuurlijk wel de opties. Overleg samen wat jullie de mooiste plek vinden en geniet van het prachtige kunstwerk wat symbool staat voor jullie liefde! En wat anderen ervan vinden is niet relevant. Liefde is tussen 2 mensen en hier kan feitelijk niemand een oordeel over vellen.

Laseren of coveren van een tattoo

Een vergissing is menselijk en mocht je een tattoo op je lichaam hebben van een ex dan wil je deze waarschijnlijk niet meer na de breuk. Er zijn twee opties: coveren of weg laten laseren? Coveren is de naam verhullen onder andere tattoo. Laat je adviseren door een tattoo artist en laat van de ongewenste tattoo een ander kunstwerk maken. Mocht dit door de plek, grootte of lengte niet mogelijk zijn, dan is laseren een optie. Na een consult waarin je wordt geadviseerd over de behandeling kun je zonder veel pijn en littekens je tattoo laten weg laseren. Het is even doorbijten, maar als je na terugkomst even op de bank ploft in je badjas ben je de volgende dag weer als nieuw. Eind goed, al goed!

Veel liefde toegewenst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.