Tips voor een senioren bed

Veel mensen ervaren nek en rugklachten van een slecht bed. Een goed bed is daarom erg belangrijk. Zeker voor ouderen is een goed bed essentieel. Maar waar moet een goed bed voor ouderen aan voldoen?

Voordelen van een senioren bed

Het grootste voordeel van een senioren bed is het makkelijk in- en uitstappen. Het is voor veel ouderen erg lastig om na een goede nachtrust vanuit een lage positie uit hun bed te stappen. Daarom is het ideale senioren bed in hoogte te verstellen. Zo wordt het opstaan een stuk makkelijker en hebben ze hier minder hulp bij nodig. Naast dat een senioren bed in hoogte verstelbaar moet zijn, moet het bed ook verstelbaar zijn in zit of lighouding. Wanneer iemand tv wil kijken of wilt lezen bijvoorbeeld moet dit worden gedaan zonder dat men last krijgt van nek of rug. Naast een stevige ombouw in het matras ook erg belangrijk. Steeds meer ouderen kiezen voor een boxspring, omdat boxsprings vaak goede ondersteuning bieden en ook verstelbaar zijn.

Elektrisch verstelbaar

Eurobedden.nl biedt een ruim assortiment aan seniorenbedden. Naast een persoonsbedden, bieden ze ook tweepersoonsbedden aan. Naast de regulieren seniorenbedden bieden ze ook elektrisch verstelbare senioren bedden aan. Een senioren bed elektrisch verstelbaar is gecombineerd met een verstelbare lattenbodem. Hierdoor kan je eenvoudig en op een comfortabele manier ervoor kiezen om hoger of lager te gaan liggen. Daarnaast kan je de rug en beenleuning verstellen. Op deze manier vind je altijd de perfecte slaappositie. Dit zorgt voor een heerlijke nachtrust en slaapcomfort. De elektrisch verstelbare seniorenbedden zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Daarnaast kan je ook kiezen voor een senioren bed elektrisch verstelbaar met verstevigde middenszone.

Senioren bed kopen?

Een geschikt senioren bed kopen doe je bij Eurobedden.nl. Daarnaast kan je ook terecht bij Eurobedden.nl voor een passend matras en eventueel een matras topper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.