4 leuke cadeau’s voor je vriend

Het vinden van het perfecte cadeau voor jouw vriend kan een hele klus zijn. Vaak hebben mannen geen heel groot wensenlijstje. Daarnaast hebben ze een eigen smaak en houden ze er het in het algemeen niet van om verrast te worden. Ben jij op zoek naar een goed cadeau voor jouw vriend, omdat hij jarig is, een nieuwe baan heeft of zijn diploma heeft gehaald? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Wij geven je 4 tips. 

Money, Money, Money

Natuurlijk ga je jouw vriend geen envelop met geld geven, maar een pasjeshouder is het perfecte cadeau. Heeft jouw vriend nog een ouderwetse portemonnee? Dan is het tijd voor een nieuwe. De trend van dit moment is Secrid. Zij verkopen verschillende pasjeshouders, zoals de slim wallet of een handige pasjeshouder met muntvak. Deze hippe portemonnees zijn perfect wanneer je vriend niet vaak meer contant geld heeft, maar wel zijn pasjes wilt beschermen. 

Kleding maakt de man

Iedere man vind het leuk om van zijn vriendin een leuk shirtje of fijne trui te krijgen. De mening van de vrouw doet er bij veel mannen namelijk toch om. Dus trakteer jouw vriend met een mooie trui van zijn favoriete merk of kies voor een hip T-shirt die hij op zijn verjaardag aan kan trekken. 

Spiek voor zijn kledingmaat even in de kledingkast. Zo weet je zeker dat hij het kledingstuk past. Maar we raden toch aan om het bonnetje voor de zekerheid te bewaren.

Naast kleding is het ook erg leuk om je vriend accessoires te geven. Wat dacht je van een mooie, nieuwe tas? Of ga voor een armband, pet, riem of hippe, nieuwe schoenen. 

Een ervaring rijker

Heb jij een vriend die alles zelf koopt wanneer hij het nodig heeft? Dan is het ook super leuk om hem een ervaring cadeau te geven. Ga voor extreem en geef hem een cadeaubon om te bungeejumpen vanaf de pier in scheveningen of te skydiven op Texel. Of neem hem lekker veilig mee uiteten voor zijn verjaardag. Je kunt hem ook trakteren op kaartjes voor een optreden van zijn favoriete band. 

Wil je helemaal uitpakken? Neem hem dan een weekendje mee en boek een romantische overnachting. Ook een beetje een cadeau voor jezelf natuurlijk. Win-win! 

Iets voor zijn hobby

Heeft jouw vriend een hobby zoals fietsen, klussen of voetballen. Is jouw vriend gek van Formule 1 of heeft hij een andere hobby? Dan is een cadeau makkelijk gevonden. Geef hem iets waarmee hij zijn hobby kan uitvoeren. Zo geef je fietsers bijvoorbeeld een nieuwe helm of fietsvoeding en maak je klussers blij met nieuw gereedschap of een DIY boek. 

Wij hopen dat het perfecte cadeau van jouw vriend hier tussen zit. Alvast heel veel plezier met het geven! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.