Bespaar op jouw nieuwe iPhone

Als je een smartphone met een mooi design, hoge gebruiksvriendelijkheid en stabiele software-omgeving wenst, kom je al snel uit bij Apple. Echter, hier kun je vaak wel flink voor in de buidel tasten. Inleveren op kwaliteit ligt ook niet voor de hand. Het is notabene je gsm. Iets wat je dagelijks intensief gebruikt. Daarom zou het vooral fijn zijn als Apple gewoon wat goedkoper kan. Hierop hebben wij bij vrouwentotaal het antwoord gevonden: de refurbished iPhone

Tweedehands maar dan beter  

Nee, refurbished is niet hetzelfde als tweedehands? De verwarring hierover komt nog regelmatig voor, maar is niet correct. Doordat een refurbished iPhone ook een tweede leven krijg, zou je denken dat het niet veel verschilt. Maar niets is minder waar.  Er zijn echter wel een aantal overeenkomsten, zoals de prijs. Doordat zowel tweedehands als refurbished iPhones vaak stukken voordeliger zijn, zou je ze gemakkelijk met elkaar kunnen verwarren. Waar zitten de verschillen dan precies in? Waar een tweedehands iPhone vaak verkocht wordt via een marktplaats of social media-kanaal en je daarvoor bij een vreemde garantie krijgt tot aan de deur, geniet je met refurbished van extra voordelen. Zeker als je kiest voor een professionele refurbished-partij zul je hier de vruchten van plukken. Bij de nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX vind je naast de scherpste prijs nog meer zekerheden. Als gevolg van grondige kwaliteitscontroles biedt Forza namelijk 2 jaar garantie. Wanneer je een iPhone direct van een particulier overkoopt, heb je garantie tot aan de deur. Tante Toos zal je namelijk echt niet kunnen helpen als er later toch iets met het toestel mis blijkt te zijn. Daarnaast wordt een iPhone door Forza afgeleverd in een mooie verpakking, inclusief nieuwe laad accessoires. Hierdoor kun je ook direct van start.

Meer dan een smart-phone

Een refurbished iPhone is zowel op de korte als lange termijn een interessante investering. Je geniet dus direct van een lage prijs, maar hebt op termijn ook zekerheden dankzij de 2 jaar garantieregeling. Bij Forza Refurbished geldt de garantie ook op de batterij. Hierdoor hoef jij je hier dus ook geen zorgen over te maken. Mocht er binnen 2 jaar onverhoopt iets gebeuren, dan staat de klantenservice en reparatieafdeling van Forza voor je klaar. 

Keurmerk Refurbished

Om het kaf van het koren te scheiden is er een Keurmerk in het leven geroepen. Dat kwam vooral doordat er veel cowboys waren in de markt, waardoor refurbished een slechte naam leek te krijgen. Bij Keurmerk Refurbished partijen zoals Forza refurbished weet je zeker dat je goed zit. Het Keurmerk zorgt namelijk voor extra zekerheden. Daarnaast heeft Forza een eigen refurbished faciliteit welke onder één van de weinigen én de beste van de BENELUX valt. Doordat het refurbishen en de service en garantieregeling onder één dak plaatsvinden, hoef jij je geen zorgen te maken. Een refurbished iPhone van Forza is hierdoor op de korte en lange termijn een investering die jou als ondernemer geen windeieren zal leggen.

Grootste gamma refurbished Apple

Als je geld wilt besparen en toch wilt beschikken over een iPhone is het kopen van refurbished een no-brainer. We kunnen het dan ook goed begrijpen dat je aan het eind van dit artikel je alleen nog maar afvraagt waar je het assortiment kunt vinden refurbished iphone kopen. Afhankelijk van je budget vind je bij Forza Refurbished voor ieder wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld de iPhone 11 refurbished kopen, of als je liever nog voordeliger uit bent de iPhone SE refurbished bestellen. Welke iPhone je ook kiest. Bij Forza Refurbished ontvang je jouw aanwinst inclusief 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires al de volgende werkdag in huis. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.