4 x musthave sieraden voor de herfst

Na een ietwat matige zomer nadert ons alweer een frisse herfst. Tijd dus voor een nieuwe garderobe; de zomerkleding ruilen we in voor wat warmere laagjes, de slippertjes verruilen we voor dichte schoenen en ook je sieraden moeten hier natuurlijk op aansluiten. Wij geven je vier tips voor herfst sieraden.

Je everyday sieraad

Naar je werk, studie of de kids uit school halen, allemaal gelegenheden waar een simpel sieraad voldoet. Je trouwring, dat ene paar oorbellen of een kettinkje dat je ooit cadeau hebt gekregen. Het everyday sieraad is een item dat jij het liefste draagt.

Een goed paar statement oorbellen

(w) Hoops! I did it again. Weer helemaal terug van weggeweest, grote ringen in je oren zijn in 2021 super hip. Dankzij een goed paar statement oorbellen zie jij er atijd uit om door een ringetje te halen. Ook gaaf: een wat grovere hanger in je oren. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze in slechts 1 oor te dragen, voor een wat losser effect.

Less is more – minimalistische sieraden

Steeds vaker zien we bij grote sieradenmerken ‘minimal collecties’ voorbij komen. Vooral de minimalistische ringetjes en letters zijn populair, omdat je deze zo leuk met elkaar kunt combineren. Maar niet alleen minimalistische ringetjes maken een opmars.. een dunne en subtiele armband zilver staat prachtig in combinatie met je nette jurkje.

Een net sieradendoosje

Wanneer je al deze sieraden hebt verzameld, heb je natuurlijk een plekje nodig om deze parels netjes in op te bergen. Een mooie sieraden stacker biedt hiervoor de oplossing. Er zijn sieradenboxen in verschillende soorten en maten. Heb jij bijvoorbeeld veel ringen of juist veel kettinkjes? Dan stem je de box hier helemaal op af, ideaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.