Hoe vind ik een geschikte vergaderruimte om te huren?

Een geschikte vergaderruimte vinden is niet makkelijk in al het aanbod dat er online te vinden is. Daarom maken wij het door dit artikel makkelijker om een ruimte te vinden die volstaat aan jouw vergaderwensen.

Locatie

Allereerst vraag je jezelf af of je een vergaderruimte in je eigen kantoor zoekt, dichtbij het bedrijf of juist in een totaal andere omgeving. Heb je een afspraak met collega’s of partners die verder weg wonen, dan zoek je wellicht een vergaderruimte die centraal gelegen is.

Venuefinders zoals MeetingSelect, Worldmeetings en Buitenbusiness zijn erg handig om snel een betrouwbare locatie te vinden. Echter raden we aan om de vergaderlocatie altijd nog via hun eigen website op te zoeken om een compleet plaatje te krijgen.

De vergaderruimte

Je kiest een vergaderruimte die geschikt is aan jouw wensen. Kom je met 6 personen? Dan is een ruimte voor 100 personen natuurlijk niet nodig. Op de website van de vergaderlocatie vind je vaak alle informatie over alle verschillende mogelijkheden. Ook als je met een groep komt die zo groot is dat er normaliter geen gepaste zaal voor is, dan weten vergaderlocaties vaak goed hun ruimtes zo in te delen dat het alsnog een goede optie is voor jouw gezelschap.

Ervaringen van anderen

Niet alles vind je op de website van de locatie zelf. De ervaringen van eerdere gasten vind je vaak via de venuefinders, Google, Booking.com of Tripadvisor. Wijs de locatie niet af als je 1 heel slechte review tegenkomt. Er kan altijd iets mis zijn gegaan, maar je kent het verhaal niet. Als de reviews over het algemeen ook zeer positief zijn, dan kun je contact opnemen.

Beschikbaarheid, prijzen en arrangement

Veel vergaderruimteverhuurders bieden speciale vergaderarrangementen aan. Vergaderlocatie De Ruwenberg biedt zelfs vergaderarrangementen op maat aan voor je meeting in de vergaderruimte. Als er beschikbaarheid is en de tarieven bevallen, dan heb je de perfecte vergaderruimte gevonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.