Huidproblemen bij vrouwen

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, huidproblemen. Vaak begint dit rond de pubertijd met een vette huid en acne. Door een goede en gezonde levensstijl kan je dit verminderen maar vaak nemen de hormonen het toch de overhand. Wanneer je de pubertijd dan eindelijk vergroeid bent is er vaak de stress van het dagelijks leven wat ook invloed heeft op je huid. Natuurlijk heeft je leeftijd hier ook mee te maken. Pigmentvlekken, rimpels en gerstekorrels zijn heel normaal. Gelukkig is er mesoestetic die hierbij te hulp schiet.

Crèmes en zalfjes voor de huid

Een goede gezichtsverzorging is zeer belangrijk voor je huid. Hormonen, het weer en make up kunnen allemaal invloed hebben op hoe je huid eruit ziet. Zo kan het in de winter stukken droger zijn dan in de zomer. Het is dan van belang dat je gebruik maakt van een voedende crème die intensief verzorgd. Een flexibele huid krijgt namelijk minder snel rimpels. Hetzelfde geldt met zonnebrand crème. Ook al schijnt de zon niet, een goede zonnebrandcrème mag niet uit je ochtend routine ontbreken. Als je niet snel een oud gezicht wilt hebben maar een jong, fris en glanzende huid vergeet dan geen goede gezichtscrèmes te halen.

Injecties

In plaats van crèmes kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld voor botox en fillers te gaan. Dit is als je echt geen rimpels wilt hebben of bepaalde plekken in je gezicht wat strakker wilt hebben. Zo kunnen sommige mensen kraaienpootjes verschrikkelijk vinden bij de ogen maar kan dit gemakkelijk verholpen worden met een spuit. Hetzelfde geldt voor een frons in het gezicht. Dit zijn vaak punten die je niet meer kan verhelpen met een cremetje. Dit had je moeten gebruiken voordat het er is, als het er eenmaal is, kan het niet meer op een hele makkelijke manier weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.