Kies voor gepersonaliseerde muurstickers

Originele stickers laten maken? Dit kun je ook helemaal zelf doen! Want doordat je zelf je eigen stickers ontwerpt en bestelt, krijg je ze kant-en-klaar thuis en hoef je ze alleen nog maar op te plakken. Hoe werkt het ontwerpen van je eigen stickers en welke mogelijkheden zijn er? Dat lees je hier!

Hoe werkt het?

Het ontwerpen van je eigen stickers is erg gemakkelijk. Bekijk eerst alle buitengewone muurstickers kinderkamer of de stickers die je in een andere ruimte kunt ophangen. Wellicht zit er iets bij dat aan je wensen voldoet. Heb je een mooie foto die je graag als sticker op de muur zou willen hebben? Dan kun je aan de slag gaan met je eigen ontwerp. Dit werkt als volgt:

  • Ontwerp uploaden: online kun je meteen een foto uploaden in het systeem. Je kunt alleen een foto kiezen, maar ook vooraf een ontwerp maken met tekst erbij. 
  • Type sticker: bepaal of je een meerkleurige of een eenkleurige sticker wilt ontwerpen. Als het gaat om bijvoorbeeld een familiefoto kies je voor meerkleurig. Gaat het om een sticker van een tekst, dan kun je voor eenkleurig kiezen.
  • Afbeelding bijsnijden: je kunt ervoor kiezen om bij een foto de achtergrond te verwijderen of aan te passen. Online kun je bij de opmerkingen aangeven wat hierin je wensen zijn.
  • Afmetingen: hoe groot moet de sticker op de muur komen? Bepaal dit van tevoren en vul online de afmetingen in. 
  • Drukken: als alle gegevens compleet zijn kun je akkoord gaan en de sticker laten maken. Dit gebeurt met hoogwaardig vinyl. 

Ontdek de mogelijkheden voor de leukste muurstickers 

Met een muursticker kun je alle kanten op. Bekijk online alle kant-en-klare muurstickers of ga zelf aan de slag met een mooi ontwerp. Een decoratieve sticker is de ideale manier om een lege muur op te leuken. En omdat het een stuk beter betaalbaar is dan andere wanddecoratie of zelfs nieuw behang kun je iedere ruimte in huis een betaalbare make-over geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.