Leukste steden voor een vrienden weekendje weg

Wil je binnenkort een weekendje weg met je vrienden? Maar je weet niet waar naar toe, lees dan deze blog. In deze blog zal ik de leukste Europese steden om te stappen op een rijtje zetten.

Praag

Praag is een stad die echt het leukst is als je die met vrienden bezoekt. Dit komt door het uitgaansleven in Praag, deze staat wereldwijd bekend. Een van de redenen dat het uitgaansleven in Praag zo bekend is komt door de prijzen, de gemiddelde prijs voor een biertje is €1,70 hiermee is het de goedkoopste stad in Europa om een biertje te drinken. Het kan er wel koud worden in de winter maar gelukkig zijn er veel leuke kroegjes waar je lekker warm kan zitten. Als je niet zo van het feesten bent zijn er ook nog veel oude kathedralen, bruggen en kastelen te bewonderen.

Boedapest

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en bestaat uit twee delen met aan de ene kant van de Donau boeda en aan de andere kant pest. Boedapest is vergelijkbaar met Praag, het is ook een oost Europese stad met veel mooie bezienswaardigheden en een erg goedkoop uitgaansleven. In de zomer zou ik je aanraden om een van de vele biertuinen te bezoeken en naar een poolparty in een van spa baden van Boedapest te gaan. In de winter kan je het beste geniete van de goedkope kroegen en underground clubscene.

Berlijn

Er is geen enkele stad in Europa en misschien wel in de wereld met zo’n wild en uitgebreid nachtleven als Berlijn. Elke dag is er wel ergens een wild en extravagant feestje in Berlijn. Vaak op een grimmige industriële locatie. Op deze feestjes wordt vaak techno gedraaid en soms duren ze meer dan 24 uur. Als je niet van grimmige locaties en harde techno houdt is dit waarschijnlijk niets voor jou. Als je hier wel van houdt moet je een keer in Berlijn zijn geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.