Weekendje weg met vriendinnen

Een van de dingen waar je nu alweer naar uit kan kijken is het vriendinnenweekend. Even een weekendje weg met alleen de meiden. Waar jullie onder genot van een wijntje en een hapje uren kunnen kletsen over mannen, seks, daten en nog veel meer. Elk jaar is weer de grote vraag, waar gaan we heen? Hier vind je de leukste ideeën voor een weekendje weg.  

Veluwe

We beginnen in ons heerlijke kikkerlandje. Een van de mooiste natuurgebieden van Nederland is de Nationaal park de Hoge Veluwe. Als jij en je vriendinnen van natuur en beweging houden is dit het ideale gebied. Binnen dit gebied zijn ontzettend veel wandelroutes, fietsroutes en voor de wat meer sportieve dames kan je er ook goed mountainbiken. Wandel rondom het Veluwemeer en ga onderweg ergens een kopje koffie drinken of lunchen. Boek een huisje met veranda met een lekkere lounge set om uren bij de openhaard wijn te kunnen drinken.  

Wellness

Als je ultiem wilt ontspannen met je vriendinnen is een wellness perfect. Laat je onderdompelen in lekkere baden en klets lekker bij in de sauna en in het bubbelbad. Boek een kamer of een accommodatie dicht bij het wellness center zodat je niet meer met de auto hoeft te rijden. Zo kan je lekker genieten van een glaasje bubbels en dat maakt het wellness weekendje helemaal af.  

Ardennen

Als je graag wilt ontspannen maar ook wat actiefs wilt doen kan je ook een weekendje Ardennen boeken. Er zijn veel hotels en huisjes gelegen in het mooie gebied. Landhuis Domaine de Ronchinne heeft een kasteel met daaromheen stallen die dicht bij elkaar liggen. De huisjes zijn super sfeervol ingericht met een landelijke stijl. Het landhuis beschikt over meerdere sauna’s, een Turks stoombad, een jacuzzi en een groot zwembad. De stad namen ligt op 20 minuutjes rijden. Hier kan je overdag shoppen en ‘s avonds heerlijk eten. Een ideale combinatie van activiteiten en ontspanning.  

Terschelling

Voor diegene die echt even helemaal weg willen van alles, zijn de Waddeneilanden een goed idee. Op het Waddeneiland Terschelling kan je eindeloos genieten van de natuur en van het strand. De beste manier om het eiland te verkennen is de (elektrische) fiets. Op Terschelling zijn er ook zeehonden tochten, maar je kan bijvoorbeeld ook culinair wadlopen. Dat is weer is een keer wat anders.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.