Soorten zonnebrandcrème die je kunt gebruiken

Er zijn verschillende soorten zonnebrandcrème die je voor je huid kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld zonnebrandfactor 30 online kopen. Zorg er echter voor dat ze een breed spectrum (UVA en UVB) bescherming bieden, waterbestendig zijn en een SPF 30 of hoger hebben. Er is geen goed of slecht type zonnebrandcrème, het komt allemaal neer op je persoonlijke keuze. Beschikbare zonnebrandmiddelen zijn zalven, waxsticks, crèmes en sprays. Let op het volgende: gels zijn goed voor harige zones, crèmes zijn het beste voor een droge huid en gezicht en sticks zijn goed om rond de ogen te gebruiken. De meeste ouders geven de voorkeur aan sprays omdat ze gemakkelijk bij kinderen aan te brengen zijn. Zorg ervoor dat je genoeg van deze producten gebruikt om je onbedekte huid goed te bedekken.

Hoe je je baby of peuter kunt beschermen tegen de zon

Als ouders moet je voorkomen dat uw baby’s worden blootgesteld aan zonnestralen door zonnebrand van Australian Gold te gebruiken. Zorg ervoor dat je baby’s zoveel mogelijk in de schaduw blijven. Je moet je altijd gepast kleden door je te kleden met lange mouwen, een hoed met brede rand, een broek en een zonnebril. Zorg er ook voor dat ze veel vocht drinken. Als verantwoordelijke ouder moet je je baby’s of peuters beschermen tegen de zon door een breedspectrumzonnescherm aan te brengen met een SPF 30 of hoger. Als je buiten bent, zorg er dan voor dat je je baby’s of peuters regelmatig om de 2 uur insmeert met zonnebrandcrème.

Betekent een hoog SPF-nummer een hogere bescherming?

Dermatologen raden aan om een ​​zonnebrandcrème te gebruiken met minimaal SPF 30. SPF 30 blokkeert 96 procent van de ultraviolette B-stralen van de zon. SPF50 en hoger blokkeren ongeveer 98 procent van de UVB-stralen. Merk op dat geen enkele zonnebrandcrème uv-stralen 100% kan blokkeren. Wees dus op je hoede voor valse zonnebrandproducten die 100% van de uv-stralen blokkeren. Ze zullen waarschijnlijk meer kwaad dan goed doen voor je huid. Je moet kwalitatieve zonnebrandcrème nog steeds om de 2 uur op je huid aanbrengen als je buiten bent, zelfs op bewolkte dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.