Urenlang speelplezier gewoon in je eigen achtertuin

Je weet nog niet zeker of je dit jaar op vakantie gaat en veel leuke pretparken en andere activiteiten worden nog steeds afgelast. Jouw kinderen beginnen zich te vervelen en zijn op zoek naar wat nieuw plezier en vermaak. Zeker met de zomer schoolvakantie voor de deur. In deze blog geven wij je de leukste tips om een echt speelparadijs van jouw achtertuin te maken.

Schommelen is leuk voor alle leeftijden

Schommelen is iets wat kinderen vanaf zeer jonge leeftijd meekrijgen. Als baby in de wieg, bij papa of mama op de schouder of gewoon lekker schommelen in de speeltuin. Er is niets mooiers dan om een megagrote nestschommel te hebben in jouw eigen achtertuin. Nestschommels kun je kopen in diameters tot wel 175 cm en mogen tot wel 150 kg belasting dragen. Hier kun je met meerdere kinderen tegelijk, onder het toezicht van een volwassene, schommelen tot het weer bedtijd is.

Wie springt er het hoogst?

Behalve schommelen moet er natuurlijk ook gesprongen worden. Even die dagelijkse energie kwijtraken. Dat doe je natuurlijk op een grote tuin trampoline. Kiest altijd voor een complete trampoline met veiligheidsnet, ladder en dikke trampolinerand. Zo maak je het springen zo veilig mogelijk. Wil je geen permanente trampoline in jouw tuin? Kijk dan eens naar een trampoline op eigen poten. Die zijn demonteerbaar, eenvoudig verplaatsbaar en gemakkelijk op te zetten!

Neem een verfrissende duik met de hele familie

Liever wat amusement geschikt voor het hele gezin? Dan is een groot opblaaszwembad of een mooi opzetzwembad meer wat voor jou! Met een eigen zwembad in de achtertuin is het gegarandeerd zomerplezier. Kiest altijd voor een zwembad set inclusief pomp, filter en afdekking. Zo blijft jouw zwembad veel langer schoon en hygiënisch. Geen zin in al dat gespetter en geplons? Ga dan opzoek naar een opblaasbare jacuzzi. Lekker bubbelen en gemasseerd worden door duizenden luchtbellen. Het kan eenvoudig met een jacuzzi voor in de tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.