Zelf kan het ook

Het is 2021, een jaar waar geen taboes meer zijn. We mogen gaan en staan waar we willen en misschien wel belangrijker: we mogen zijn wie we willen. Er kan overal over gepraat worden en alles wordt ook daadwerkelijk bespreekbaar gemaakt. Dit begint nu al op vroege leeftijd. Educatie is gevuld met volwassen onderwerpen die onze kinderen en naasten langzaam klaarstomen voor de ‘grote boze mensenwereld’. Serieuze onderwerpen over de stand van zaken in de wereld komen al vroeg aan bod, maar ook de iets wat ‘spannende’ onderwerpen komen aan bod. De seksuele voorlichtingen worden in de Nederlandse scholengemeenschappen steeds uitgebreider en meer diepgaand (pun unintended). Niks lijkt meer nieuw of apart te zijn voor de mensen van nu. Toch is er een wereld die vele van ons niet kennen.

Ik doe het zelf wel

Laten we eerst eerlijk zijn, we hebben niet altijd een partner om onze behoeftes te vullen. Soms simpelweg gewoon omdat we daar geen behoefte aan hebben en soms omdat het even niet de zogenoemde ‘right time and place’ is. Maar niks aan de hand, we zijn allen prima capabel om de klus in gevallen van nood zelf te klaren. In de mannen wereld lijkt dit wat saai en makkelijk, geen spullen nodig alleen wat fantasie en armkracht, erg hand-ig. Maar vele dames onder ons vinden wat hulp van een ‘sextoy’ ook een erg fijn idee. Er zijn dildos en vibrators in alle geuren en kleuren, letterlijk en figuurlijk. Kleine dildo’s en grote dildos, je kan het zo gek niet bedenken, of is er iets wat nog veel gekker is. Wat vele niet weten is dat er naast de normale dildo ook een wereld is van zo geheten ‘fantasy dildo’s’. Deze seks speeltjes hebben de meest rare- vormen, groottes en kleuren. Een ribbelig textuur, of vreemde bocht. Een die eng groot lijkt of soms zelfs erg klein. Je kan het zo gek niet verzinnen en het is te vinden.

Het is nog niet zover maar wie weet praten we in 2030 ook al open en bloot over deze speeltjes tijdens de voorlichtingen op school. Alles is bespreekbaar en alles is mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.