Waarom is linkbuilding waardevol?

Foto door nappy via Pexels

Foto door nappy via Pexels

Vroeger was het zo dat je afging op de aanbevelingen van mensen om je heen. Als zij zeiden dat dit een goed restaurant is dan geloofde je dat en ging je daar eten. Tegenwoordig is alles digitaal en ditzelfde doet Google ook voor websites. Wanneer een website goede links bevat wordt dit door Google hoger in de zoekmachine gezet. De techniek hierachter wordt linkbuilding genoemd. Mocht je zoiets hebben dat je je website op een natuurlijke wijze hoger aan Google wilt hebben maar er zelf niet te veel tijd en energie in steken? Dan is het uitbesteden van linkbuidling de oplossing en wij vertellen je waarom.

Welke linkbuilding pakketten heeft Brandmatchers?

Bij Brandmatchers maakt linkbuilding pakketten die aansluit op jouw wensen en behoeftes. De werkwijze van Brandmatchers is open en transparant en dat maakt waarom dit een fijne samenwerkingspartner is. brandmatchers begint met het analyseren van het huidige linkprofiel om zo goed de verbeterpunten te zien. Daarna wordt er een intake gepand waarin de SEO-doelen worden vermeld en de verbeterpunten. Aan de hand van de wensen en situatie wordt er een passend advies gegeven. Het pakket kan eenmalig worden afgenomen of inde vorm van een abonnement. Wel wordt er het advies gegeven om een lopend abonnement te nemen, aangezien de zoekmachines niet alleen de relevantie bijhouden maar ook de actualiteit. Mochten er lang geen nieuwe linkjes meer geplaatst zijn dan worden de huidige linkjes minder waard. Dat wil je natuurlijk niet. Kortom Brandmatchers adviseert graag wat het beste in uw markt en branche past.

Linkbuilding voor België, dat kan!

Elke markt/land is verschillend en vraag ook om een andere linkbuilding strategie.

België linkbuilding biedt minder opties dan Nederland. Aangezien Belgische bedrijven op dit moment minder bezig zijn met SEO. Dit is niet meteen een nadeel omdat er ook het gebied van SEO ook minder concurrentie is. Doordat er in België twee talen worden gesproken is er extra uitdaging bij het bouwen aan een linkprofiel. Dit komt doordat er sprake is van verschillende domeinen zoals:

Vlaamse als Waalse .be domeinen, en bouwen verder uit via Nederlandse .nl en Franse .fr platformen.  Met het uitgebreide netwerk van Brandmatchers, zorgen zij ervoor dat ze de juiste zoektermen toevoegen om de beste ranking in de Belgische zoekmachines te krijgen. Brandmatchers kent vrijwel iedere publisher, influencer of website-eigenaar, ook in de Belgische markt. Daarom matcht Brandmatchers graag voor u!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.