Wat is een anale dildo?

Meestal is een anale dildo een penisvormig speeltje voor volwassenen met een realistisch uiterlijk. Het speeltje wordt voornamelijk gebruikt door vrouwen maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor mannelijke anale seks. Anale dildo’s zijn er in alle soorten en maten voor zowel beginners als gevorderden. Anale dildo’s trillen niet maar zijn erg makkelijk en handig in gebruik. Bovendien kun je uit verschillende maten kiezen om ervaring na ervaring te proberen.

Materiaal anale dildo

Anale dildo’s zijn er in alle soorten en maten, inclusief veel verschillende materialen. Voor beginners raad ik aan om plastic of siliconen te kiezen in plaats van siliconen. Als je begint, is het even wennen. Door gebruik te maken van een siliconen anaal dildo zorg je ervoor dat de penetratie zo soepel mogelijk verloopt. Door de manier waarop siliconen anale dildo’s worden gemaakt, voelt het vaak alsof een man anaal penetreert. Maar uiteindelijk komt het allemaal neer op proberen, proberen en proberen. Na verloop van tijd zul je echt je favoriete anale dildo in grootte en gevoel vinden. Wil je vibratie om je anus verder te stimuleren, dan kun je een anale vibrator kopen. Wil je je seksuele avonturen nog verder versterken en ben ik klaar voor een anale kloof? Dan raden we je aan om een ​​buttplug en andere diverse anale speeltjes aan te schaffen.

Reiniging en gebruik

Siliconen dildo’s zijn de meest bekende dildo’s omdat ze goedkoop zijn en het item gemakkelijk kan worden schoongemaakt na seksuele activiteit. Rubber, dat een iets ander en harder gevoel geeft, zit ook in goedkope maar plezierige anale dildo’s. Daarnaast zijn er glazen dildo’s, deze zijn erg soepel en duurzaam. Het voordeel van glazen dildo’s is dat ze kunnen worden gesmeerd met allerlei glijmiddel.

Waar kan ik een anale dildo bestellen?

Een bekende maar ook populaire anale dildo leverancier is body & toys, anale dildo specialist belgië. Het bedrijf staat erom bekend professioneel advies te geven en met de meest vunzigste vragen kun je bij het bedrijf terecht. Dus wat je vragen ook zijn, de experts van bodyentoys staan paraat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.