Alles wat je moet weten over naaigaren

Veel beginnende ambachtslieden zijn geïnteresseerd in alle complexe problemen met betrekking tot breien. Aangezien we zelf ooit geconfronteerd werden met het feit dat we alle informatie uit een groot aantal bronnen moeten zoeken, is er besloten om een ​​serie posts te maken van garensoorten tot een maattabel voor de allerkleinsten. Zodat elke geïnteresseerde alle benodigde informatie op één plek en in een hoogwaardige vorm kan vinden. Deze informatie kun je vinden in dit blogbericht. Uiteraard kun je ook alle garen bestellen bij de garen groothandel.  

Laten we bij het begin beginnen en de soorten garen bekijken.

Garen per seizoen

We verdelen het garen per seizoen:

Wintergaren is bedoeld voor de vervaardiging van producten voor het winterseizoen: truien, warme vesten, mutsen, sjaals, sokken, wanten, warme jurken. Bevat garens gemaakt van verschillende soorten wol, angora, mohair, kasjmier, alpaca en hun mengsels met synthetische garens: acryl en polyester.

Zomergaren is bedoeld voor de vervaardiging van producten voor het zomerseizoen: T-shirts, tops, zomerjurken en overgooiers, panama’s en hoeden, zomerhandschoenen, lichte pullovers en truien, kindersokken en golf. Omvat garens gemaakt van katoen, zijde, viscose, bamboe, evenals hun combinaties en synthetische garens.

Garen voor alle seizoenen – dit garen kan nauwelijks worden toegeschreven aan één seizoen, het doel en de samenstelling zijn zo divers. Allereerst zijn dit allemaal gevormde soorten garen: lint, “gras”, ruche, garen met pailletten en een grote verscheidenheid aan andere. Bevat garen gemaakt van synthetische vezels: polyester, acryl, microvezel en andere. Hopelijk heb je nu een mooi overzicht van de verschillende soorten garen, gesorteerd per seizoen. Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan bij Soieries Elite, zij helpen je graag verder en zijn gespecialiseerd in alle soorten garen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.