De hele dag knuffelen met je baby of peuter

De hele dag knuffelen met je baby of peuter

De hele dag knuffelen met je kleinte. Klinkt als een droom, want je hebt natuurlijk van alles te doen. Klusjes in huis, boodschappen doen, werken, misschien een keer ergens op bezoek. Maar dit kan dus allemaal terwijl je je kleintje knuffelt. Als je gebruik maakt van een draagzak. De Tula free to grow is verstelbaar in grootte en kun je gebruiken tot je kleintje ongeveer 2,5 jaar oud is! Ontdek alle voordelen van een draagzak hier.

De hele dag knuffelen

Met een draagzak draag je je kleintje dicht tegen je borst. Hierdoor voelt je baby een gevoel van geborgenheid en voor de drager voelt het ook als een fijne knuffel. Zo kunnen drager en kind een mooie band vormen.

Handen vrij

Natuurlijk kun je zonder draagzak je kindje ook urenlang knuffelen. Maar het probleem is dan dat je je handen vol hebt en niks anders meer kunt doen. Met een draagzak heb je je handen nog vrij. Zo kun je makkelijk even de vaat naar de keuken brengen, boodschappen gaan doen of simpelweg de afstandsbediening bedienen en wat drinken op de bank. Een ideale manier om te multitasken.

Ergonomisch

Een draagzak is ook een enorm ergonomische manier om je baby te dragen en te knuffelen. Omdat het gewicht goed wordt verdeeld over schouderbanden en heupbanden kost het veel minder moeite en is het minder belastend. Ook voor de baby is dit ergonomisch. De draagzak wordt namelijk deskundig ontworpen en gemaakt om precies de juiste ondersteuning te bieden aan je kleintje. Nek en hoofd worden goed ondersteund en de baby zit in een natuurlijke houding in de zak.

Verstelbaar en groeit mee

Dit is niet een voordeel van zomaar élke draagzak. Maar sommige draagzakken zijn speciaal gemaakt om met je kleintje mee te groeien. Tot op een bepaalde hoogte natuurlijk. De Tula free to grow is hier een goed voorbeeld van. Deze is ideaal voor kindjes vanaf maat 56 tot maat 92.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.