Dit moet je doen in Las Vegas

Dit moet je doen in Las Vegas

Las Vegas staat natuurlijk bekend om het gokken, maar er is nog veel meer te doen in deze bijzondere Amerikaanse stad. Daarom geven we in deze blog graag een aantal ideeën over hoe je deze stad op een compleet andere manier kunt ontdekken.

Gratis dingen

Las Vegas is een enorm dure stad. Alleen het pinnen van wat geld kost al gauw 40 dollar. Alleen maar om wat van je eigen geld uit een automaat te kunnen krijgen. Zorg dus dat je genoeg pint als je cash nodig hebt. Maar gelukkig zijn er ook een hoop gratis dingen te doen. De leukste gratis dingen in Las Vegas lees je hier. Zo kun je een aantal hele bekende plekken gratis bezoeken en hier leuke foto’s mee maken. Denk aan het bekende Las Vegas bord en de fonteinen van het Bellagio. Ook in het Mirage is van alles te zien, zoals een vulkaanuitbarsting. Naast deze twee bijzondere hotels zijn bijna alle hotels in Las Vegas wel een bezoekje waard. Je zou al een paar dagen kunnen vullen met hotels bekijken.

Neon sign museum

Een andere leuke trekpleister die écht Las Vegas schreeuwt maar toch best verrassend is, is het neon sign museum. Dit museum is grotendeels buiten en laat de geschiedenis van Las Vegas zien door middel van enorm veel nieuwe en hele oude neon lichten. Dit museum is niet gratis en de tickets variëren van 20 tot 28 dollar, afhankelijk van wat voor tour je wil volgen en hoe laat je het museum wil bezoeken.

Roadtrip

Oké met deze tip verlaat je eigenlijk Las Vegas, maar er is ook zoveel moois te zien rond om Las Vegas. Het is echt een perfect begin punt voor een roadtrip. Las Vegas ligt vlak bij een hoop nationale parken zoals Bryce canyon en Zion national park. Deze, en nog veel meer parken in de buurt, zijn prachtig en echt de rit waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.