Deze sieraden items mag je niet missen deze zomer!

Helaas laat het zonnetje dit jaar extra lang op zich wachten. We duimen dan ook allemaal erg hard dat het ondanks de regenachtige maanden, zelfs in mei, het een prachtige zomer gaat worden. Met de stralende zon in onze gedachte dromen we weg naar die leuke zomerse uitstapjes. Een drankje op het terras, winkelen met vriendinnen en gezellig samen bij het kampvuur. Op deze momenten wil je natuurlijk, nu je eindelijk die vrolijke zomerkleding kan dragen, er super fashionable bijlopen. Daarom praten wij jou in het kort bij welke sieraden items je niet mag missen deze zomer!

Enkelbandjes en armbanden met schelp items

Yes! Nu we eindelijk weer onze witte gympen en leuke sandaaltjes aan kunnen, komen die toffe enkelbandjes ook weer goed van pas! Deze leuke sieraden items geven een speelse touch aan iedere look. Wanneer je nu een stoere spijkerbroek draagt of een leuke rok. De items die je echt niet kunt misschien in zomerse armbandjes en enkelbandjes zijn schelp items! Iedereen is natuurlijk wel bekend met de populaire kauri schelpjes. Wanneer je deze mooie items ziet denk je gelijk aan het strand. Daarnaast zijn zoetwaterparels prachtige schelp items die iedere sieraad, dus ook enkelbandjes, een luxe en stijlvolle uitstraling geeft. Door deze items samen te combineren met kleine kraaltjes is het erg tof om meerdere enkelbandjes tegelijkertijd te dragen. Bij de sieraden accessoires groothandel hebben ze een ruim keuze uit de leukste en kleurrijkste enkelbandjes. Erg lastig kiezen, voor welke ga jij?

Kleurrijke kettingen en armbanden

Na al die regenachtige maanden is het tijd voor de zon en gezelligheid. Kleurrijke sieraden en accessoires zijn deze zomer dan ook een grote trend. Daarnaast zie je veel smiley items terugkomen, deze vrolijke gezichtjes maken de sieraden nog vrolijker. Verder worden ook vele kleurrijke items en bedels gecombineerd met chunky chains vaak in het goud. Door het combineren van kleurrijke items en gouden schakels krijgt het sieraad gelijk een warm en zomers effect. Je hoeft deze zomer ook niet voorzichtig te zijn met het aantal sieraden dat je wilt dragen. Combineer verschillende soorten kettingen samen, door ze op verschillende lengtes af te stellen. Ook om je polsen mag het een kleurrijk festijn zijn!

Zoals je hebt kunnen lezen zijn kleurrijke sieraden en schelpkralen dé items die jouw zomerse sieraden een wow-factor geven. Draag diverse kleurrijke sieraden met een vrolijke outfit en jij bent de fashionista van deze zomer!  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.