Kleine cadeautjes om iemand zomaar mee te verassen

Kleine cadeautjes om iemand zomaar mee te verassen

Soms waardeer je iemand gewoon heel erg en heb je zin om dat te laten zien met een leuk kleinigheidje. Wat kun je dan allemaal geven? Wij geven je graag een paar leuke ideetjes om mensen mee te bedanken of je waardering te laten zien. Deze kleine cadeautjes zijn ook zeer geschikt om je grotere cadeau mee af te maken.

Chocola

Deze lijst kan niet compleet zijn zonder chocolade. Bijna iedereen lust het wel en je kunt het ook nog enorm personaliseren. Weet je wat de favoriete chocola is van degene die je een cadeautje wil geven, dan kun je hier je cadeau op aanpassen. Ook kun je dit zo luxe maken als je wil. Van een lekkere reep uit de supermarkt tot echte bonbons. Maar het beste kun je natuurlijk pralines kopen van een echte chocolatier.

Een lekker drankje

Samen wat lekkers drinken is een enorm sociale bedoeling. Of dat nu een kopje thee of een cocktail is, er wordt altijd lekker gekletst over een drankje. Wat is dan een betere manier om iemand op een gezellige manier te verassen of te waarderen dan met zo’n drankje. Geef bijvoorbeeld een theepakketje aan de theeleut of een flesje drank aan de cocktail fan. Zo kun je voor iedereen wel wat bedenken. Een siroopje voor in de koffie of een paar speciaal biertjes om samen uit te testen. Met dit cadeautje wordt het zeker gezellig en stiekem heb je er dan zelf ook wat aan.

Gekke sokken

Een functioneel cadeau komt altijd van pas. Zo ook sokken. Iedereen scheurt wel eens uit z’n sokken en raakt er wat kwijt. Daarom zijn meer sokken altijd welkom. Hier wordt goed op ingespeeld want er zijn een hele hoop leuke cadeausokken op de markt waarmee je leuke en lieve boodschappen kunt overbrengen. Van kattensokken tot biersokken er is vast een paar sokken te vinden die de band tussen jou en de ontvanger kan laten zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.