Nageltrends van het najaar

De zomer is helaas tot een einde gekomen en het najaar is nu echt begonnen. Er zijn dit najaar weer verschillende nieuwe trends op het gebied van nagels. De eerste trend die we dit najaar voorbij zien komen is dierenprint. Met een uitgebreide dierenprint op je nagels zit je dit najaar helemaal goed. Dit seizoen is de hele dierentuin uitgenodigd. Je kunt kiezen voor een klassieke panter, of  maak het geheel wat abstracter door zwart en bruintinten te mixen. Urban Nails heeft een breed aanbod. Ook de klassieke french manicure is dit seizoen weer erg populair. Maar dan wel in een nieuw jasje: namelijk alle kleuren van de regenboog.

Minimalistisch

Minimalistisch is ook op het gebied van nagels erg populair dit najaar. Net als bij kapsels, lippenstift en kleding zijn er ook voor onze nagels een aantal klassiekers die maar nooit uit de mode lijken te raken. De French manicure is hier een goed voorbeeld van. Ook dit najaar is de French manicure weer een ware trend. Om dit klassieke nageldesign een moderne twist te geven kiezen steeds meer mensen ervoor om dit jaar voor een minimalistische te gaan. Dit zorgt voor een mooie combinatie tussen klassiek en modern. Bij Urban Nails kun je terecht voor een moderne French manicure.

Afwisseling

Bij de klassieke variant van de French manicure is een dikke witte rand gebruikelijk. Dit najaar zien we daar wat variatie in. Met name een fijn, dun randje in een kleur naar keuze is erg populair. Is dit nog te gewoontjes? Voor  nog meer afwisseling kun je ook kiezen voor de omgekeerde nageltrend. In plaats van de vingertop te benadrukken wordt dan de minimalistische lijn eenvoudig langs de nagelriem getrokken. Kortom er zijn dit jaar meer dan genoeg leuke en unieke nageltrends om uit te kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.