Welke maat trampoline is geschikt voor mijn achtertuin?

Verschillende maten trampolines zijn geschikt voor verschillende gebieden, gezinsgrootte, leeftijden en gewicht. Kies dus zorgvuldig voordat je een trampoline koopt. Er zijn verschillende maten en soorten trampolines waar je uit kunt kiezen bij etantrampolines.com.

Als observatie in deze branche hebben we gezien dat jongens de neiging hebben om ronde trampolines te verkiezen als ze jonger zijn en dan de grootste 2 rechthoeken als tieners. Meisjes hebben een grotere neiging om een ​​rechthoek te verkiezen boven een ronde trampoline. Jongens hebben de neiging om alles in alles te spelen, terwijl meisjes graag meer doen aan dans- en gymnastiekroutines – een hoekje is belangrijk. Meisjes zijn doorgaans lichter en hebben minder beenkracht dan jongens en om deze reden zijn rechthoekige trampolines gemakkelijker voor hen om hoger en beter te stuiteren.

Inground Trampolines

Ben je op zoek naar een inground trampoline voor kleine kinderen? Als je op zoek bent naar een trampoline voor jouw kinderen, maar niet over een groot oppervlak beschikt, dan is een kleine inground trampoline waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze kleinere trampolines zijn perfect voor een kleine achtertuin/binnenplaats of gezinnen met kleinere kinderen. Onthoud echter dat je maar één kind tegelijk op een kleine trampoline mag hebben. In zo’n kleine ruimte is het waarschijnlijk dat ze tegen elkaar opspringen en elkaar pijn kunnen doen. De kleine inground trampoline is ook lager bij de grond, dus het gewicht is ook een probleem, dus controleer dat voordat je een definitieve beslissing neemt. Ondanks dat je niet zoveel ruimte in je tuin hebt, kunnen de kinderen toch genieten van een leuke en goede trampoline!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.